lördag 13 augusti 2011

every day, every night, I wanna se you baby stayi'n by my side.

åfyfan vilket natt det har varit, somna klockan 9, sen vakna jag vid 1 igen. och hade så förjävla ont i huvudet så jag grina, & mådde sjukt illa. kunde inte se. bara låg å grina. fyfan va hemskt det va. jag har ALDRIG haft så ont i mitt huvud så jag har börjat grina. fyfan , aldrig igen. jag har precis duschat iaf, och ätit frukost. ska snart ta med mig datorn och sätta mig i mitt rum och titta på big brother. för imorgon ska jag upp tidigt, och dra t min julia vid 10 någonting. sen vid 3drar vi på match mot öna. NU SKA VI TA DOM !
fast jag har inte tränat på typ månader. men jaja, det funkar nog ! ska bli härligt att vara med julia. va så länge sen :c.. nu i veckan ska jag göra massor, fast vi börjar på onsda ! OMG :c .. ny skola, ny klass, shiiiiiit. så nervös
får fan anfall. jaja, det här ska nog gå bra.. ehehe, och jag måste få mitt lös hår snart tycker jag.
och i veckan ska jag på möte med rektorn, och så ska jag va med ellinor. träffa victoria. osv, massor av saker. måste nog åka och shoppa lite till skolstarten oxå. det behövs känns det som.. menmen, jag ska nog dra nu , skriver mer sen.
PUSS ! 
gammalbild. 

2 kommentarer:

julia sa...

kommer bli skönt att träffa dej igen :) , saknade unge ! (a)

Jill sa...

d kommer gå bra i din nya skoola,
du klarar allt !
SAKNAR DIG KUSIIIN !<3