måndag 15 augusti 2011

it feels like I'm talking to myself.

jaa, jag harsovit tills nu därför jag suger påatt uppdatera idag. mhihi.
men jag drog till julia och kom fram kvart i ett, så gick jag hem till henne. vi satt å pratade och jag bytte omför det vart å varmt. sen gick vi ut å busa lite, träffa någon grej... och vi åt toblerone & drack festis ! nu är jag paank typ :c .. hehe, sen drog vi hem för att äta sallad. och sen drog vi ut igen en stund. sen drog vi hem igen och tog våra fotbollssaker, och åkte till mora för match. det va jätte roligt att spela , förutom att jag vart så arg på dommarN.. jag har ju piercingar och dom tejpar jag , för då får man spela. eftersom jag inte kan ta ut den ur läppen. så kom han och bah "ta ut det du har i annsiktet" jag bah "VAAAAA?" vart as sur , men då gick han så jag fick la gå av plan och tog ur näspiercingen, men hadekvar den andra. men då kolla han inte ens på mig ? najs.
vi vann med 1-0, så nu ligger vi nästan först i serien, om vi inte görde? ASUM :D
sen när jag kom heem la jag mig isängen och bah dog.. typ somna, och vakna nu ? vi kom hem vid åtta.
så nu ska jag snart gå å tvätta bort mitt smink.. ochfixa sånt, äta någonting, för min mage känns inte bra.. igen.
så jävla tröttsamt. alltid är det så här. men jag kanske ska vara med victoria imrn, om det inte va ngt annat. för egentligen skulle jag på någonting hos rasmus, men jag vne.. såja, vettniiii, jag ska köpa en sån där asfrän keps, en sån där med rak skärm.. hhhhe, tkr såna e fräna. hade ensån förut, en vit jätte ful :D !
men jagska väl dra å göra det ja skulle,
& FÖRRESTEN, NÄR JAG TAR UT MIN PIERCING I LÄPPEN SÅ MÅSTE JU DU LÄKA ETT BRA TAG OCH BLI FINT. SÅ TÄNKTE PRÖVA ATT PIERCA UNDERLÄPPEN IST, MEN VI FÅR SE OM JAG BEHÅLLER DET SEN,         JA/NEJ ? 


+ nästa månad ska jag ta mer hål i öronen, eller det kanske är den här månaden ? kommer inte ihåg, och typ så här, vare sigjag får för mamma eller inte.. mhihi 
MEN PUSSHEJ & SVARA PÅ MIN FRÅÅÅGA !3 kommentarer:

rebeckaaa sa...

jaa ! :o <3

linneahansell sa...

nej jennie .. inte underläppen !

julia sa...

as skönt att träffa dej igen vännen ! :) , ja, hihih tycker du ska ta i underläppen :dd