torsdag 18 augusti 2011

it was only just a dream.

ja, förlåt min hemskt dåliga uppdatering. men jag har vart sjuk sen i måndas natt. och då orkar jag verkligen inte blogga. för min mage krånglar osv, men ska till vårdcentralen nästa vecka. och sen blir det kanske att operera ut blindtarmen för hoppningsvis blir det bättre av det.. för jag orkar inte ha det så här 2 gånger i månaden. och sen har jag försökt blogga men det har vart krångel, för när man klickar på nytt inlägg, så laddar det där man ska skriva texten ? vet inte varför, men nu funkar det iaf. försökt få in smylisar på bloggen oxå, något jag har stooooooora problem med. det gick inte alls ? that sucks.
menmen, nu har jag fått reda på att jag inte ska gå i amanda & rebeckas klass osv.. och jag mår piss. fick inte byta heller, för deras klass är en "bråkig" klass. men som om jag bryr mig ? jag vill gäääärna känna några. men ska byta sen. om inte, så går jag inte i skolan längre (: .. så illa ere.
har köpt nytt löshår nuigen, eftersom det jag köpte för någon månad sen inte kommer + det är massa krångel och skiiiit.. så nu har jag köpt ett iaf, som jag hoppas att jag får snart iaf. och jag väntar fortfarande på min beställda tröja, som inet heller har kommit? segt punkt c o m.
 

hoppas min mage går över tills imorgon iaf, så. uppdaterar jag väl mer imrn, puss !

1 kommentar:

elli sa...

kom tillbaka till till rättviksskolan!!!!