onsdag 31 augusti 2011

sjuk fortfarande, heja heja

rubriken talar .. dodo , nej men jag har tråkigt här hemma nu, men börjar kännas lite bättre .. hoppas på att dra mig till skolan imrn iaf, måste plugga matte & engelska oxå. rooligt :D .. naj, saknar min elin .. :c
idag har ja kollatpå förra årets robinson, ska fortsätta med de när pappa har damsugit klart. och sen ska jag ta hål i örat där uppe ni vet, vart ingen sån där stav :c .. alla skrämde upp mig osv, fast det är fortfarande feeet snyggt ! min gudmor eller ja, min mammas kusin tar hål osv, så ja hon ska göra de på mig (a) , vill kanske ta någon mer stans i öronen ? förslag ? 
vad ska jag göra nu ? sitta här hemma å dega å hoppas på att magen blir bättre. men deen 12 ska vi åka t en läkare för utredning, hoppas på att få några tabletter som hjälper.. orkar inte med de här mer iaf. så sjukt jobbigt att inte kunna somna på nätterna, och då blir magen ännu värre, det är som en ond cirkel som bara fortsätter och fortsätter.. och det är jobbigt oxå att missa så många dagar i en NY skola. eftersom, ja. det blir svårare.
men ska fortsätta kolla robinson nu, så
PUSS ! 1 kommentar:

hhafstrom sa...

industrial är så jäkla snyggt!

Satsa på navel piercing ist ;) haha :D <3