fredag 12 augusti 2011

trött chei,

ja, lina har dragit hem ja. och jag har legat & kollat på big brother heeeeeeeeeeeela dagen. fast kommer ingen vart, typ 80 avsnitt kvar :). menmen, jag kommer till slutet.. någon gång ! har ätit pizza oxå, fast inte så mycket. är inte hungrig. bara sugen på någonting ? hhehe :D , mitt öra mår icke bra alltså. intemin näsa heller inte min läpp heller. haha :c , ingenting mårbra. nästa vecka ska vi ha möte med skolan, som jag ska gå på. leskit ? OHJA.
sen börjar ju skolan här snart, sjukt jobbigt.. eller oxå kul ! menmen, kommer ju träffa minamanda varje dag <3
 &det är ett plus ! :D hihi. måste duscha nu snart, fast först ska jag städa mitt rum. BEHÖVS. shit alltså.
jag har fått fråga om jag kan filma när jag fixar mitt hår / sminkar mig, jomen visst. någon dag när jag orkar så kan jag väl göra det ! :D och fixa håret blir nog när jag har fått nytt löshår, för ja. skäms lite över att det är så himla slitet just nu :c. såå ja , men löshåret borde komma innan skolan. :). så innan skolan börjar kan jag göra ett videoinlägg om mitt hår ! :D
grattis till min elin jonasson som fyller år idag. klicka här & kom till hennes blogg ! :D
menmen, jag ska väl börja med det jag måste göra idag, haha & min mamma säger att jag måste diska oxå? mmm,  visst i hennes drömmar .__. !
PUSSS ! 

ni är bäst, och jag glömmer er aldrig. ni betyder så mycket, och ni kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. jag kommer sakna er, det kommer jag. men jag kommer alltid finnas till hands, jag älskar er. §2 kommentarer:

elli sa...

Jag älskar dig jennie ,
vill inte att du ska byta skola kom tillbaka ! Vi får se till att ses ofta hur som helst .. kommer alltid vara din <3

julia. sa...

kommer sakna dej men vi ska ses ändå, jag älskar er alla <3