onsdag 12 oktober 2011

HAHAHAHAHHAHHAHAHA OMFG !!

anonym: sluta sitt och bara göra massa fula jävla miner på dina videosar, herregud förihelvete du är pinsam ju. och din piercing, då vidrig och varig o allt, fyfan man spyr när man tittar påd dig, tänkt på huru ser ut förfan. o videoinlägg ska man prata om va man gör/skagöra/tycker osv, man ska iaf prata, inte sitta o göra fula fjortisminer och tro man är snygg, haha skäms.

svar; haha för det första, anonyma jävlar ärså fkn härliga .. 
nej men, fula miner ? pinsam? haha , vafan kollar du på mig fördå, nolifer. fjortisminer, vad är fjortis miner då? du verkar ju kunna dom så bra liksom .. fjortis miner , hahahha vaaafaaan ! haha min näspiercing är inte VARIG. haha, omfg, och tycker du själv att det är så jävla konstigt om min andra piercing är varig när den har växt fast i min fkn läpp? jag kan tyvärr inte ta ur den själv, hur mke jag än hade vela. om jag spyr när du tittar på mig vafan tittar du på mig för? jag pratar förfan om va jag ska göra, och vad jag har gjort å vad jag gör, så what's the probleem ? jag tror inte att jag är snygg, jag vet att jag inte ser så speciellt bra ut?
så sluta jiddra å skaffa dej ett liv ffs ..

haha det roliga är att jag nästan kan gissa på vem det är, ådå blir det här ännu roligare ! 

4 kommentarer:

sofia sa...

jennie , underbara älskling ! tur att du inte tar åt dig! jag blir så jävla förbannad på sånna som inte har något annat för sig än att lägga skit på sånna som dem är avundsjuka på !
du vet att du är så sjukt underbar & fin , inget annat .
den som skrev det där ska du bara skita i , dem vill bara ha uppmärksamhet

victoria sa...

men vilken jävla tönt! skrattar ju nästan, sitter och klandrar ner folk från anonym? hur omoget är inte det liksom. haha jävla sopa. du vet att inget av det är sant jennie sötnooos

Kusinan Jill sa...

haha jävla töntar de finns :d,
btw, älskar din ipod? på sidan !
puusss ,

hhafstrom sa...

ta inte åt dig xdd

haha, jag tycker att det låter typ som ronja eller hampus xdd