tisdag 18 oktober 2011

"Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok."

JAG HAR PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK !!!
alltså jag har uppfattat ALLT felmed spanska provet, jag trodde typ en grupp hade en dag, och sen nästa en annan dag osv.. men det va tydligen bara en grupp som hade i går? och sen ska alla andra ha imorgon !? MAN BAH MEN SÄG DE DÅ KVINNAAAAAAA... å shit, har panik verkligen ,liksom muntligt oxå ? man bah yeah, right. inga böcker , vet inte vad jag ska träna på , eller jo typ "vad heter du" åsånt, men nej inte allt.. fan jävla skit :o ! blir så förbannad och har panik, eller typ. sen har jag oxå so förhör imorgon, ja fast den är jag "typ" klar med ? hehee.. ojshitttttttt får verkliiigen panik.aja, JAG LUGNAR MIG VÄL SNART.
sen är inte mamma hemma heller, hon som kan spanska ? har bara tjocka dumma pappa hemma. och hon kommer inte hem heller .. alltså SÅ TYPISKT. 
men men , nu har ni hört min aggro attack. hehe varsegod <3 

BILD PÅ JACKAN JAG FÅÅÅR IMORGON :') ! 
ingen av dom jag la upp förut.. hehe :$ för det första vare för att den ena affären som den ena jackan fanns på , fanns inte på kupolen. och den andra.. hehehe, det va ju förfan min systers jacka fast en annan färg. såå nejtack ! 
men denna jacka ser verkligen inte ut som på bilden typ ;s , den ser bara knas ut just nu när dom dragit upp dragkjedjan upp t huvut ;) 


1 kommentar:

jjjulia sa...

hihihi, ällskar jackan :)