fredag 12 augusti 2011

jag känner att jag inte orkar.

just nu ligger jag i min sköna säng med en snarkande lina, å mina fötter svättas. det är lökit, och mitt rum är stökit för jag orkade inte städa. men det ska jag göra imorgon. jag känner att jag inte mår nå bra, vet inte varför. har onte i magen, ni vet sånt som jag har hela tiden. jag äter hela tiden oxå, haha.. shit, så fet. 
vi kollade på typ sjuuuuuukt många big brother avsnitt, men är fan beroende. hehe, men lina vela sova så. ja, la väl mig i sängen med henne. oj nufick jag sms, typ skrämde skiiiiten ur mig :c .. 
det är så jävla varmt här inne ? fattar inte. jag har lust att klippa av mig håret eller något. operera om hela fejset. inte vetja ? kanske är lite över trött. imorgon ska jag nog ta det lugnt .. hela dagen, checka big brother, gurkan<3
haha , mupppppp c: , klockan är halv fyra just nu. och jag känner att jag är inte riktigt klok. lina slog till datorn här nyss oxå, anteckna ! och jag är sååååååååå trött på små p12;or som säger att jag är fjortis (: .. sluta jiddra ffs. ni känner mig inte ens. aaaaaaaaaaaa damp. eehheh :) felåt mig. 
jag saknar mitt hååååååååååår så jag tror jag hoppar ut genom fönstert. helt jävla siiiiick ! jajuste, jag fick ett sånt där bankkort eller va det heter idag, haha hade 100 spänn på de. sen gick jag på donken & handla tuggumin, nu har jag typ 25 spänn kvar. naaanana , rik ! 
men ska försöka sussa nu.. PUSS ! 
mitt hår.. <//32 kommentarer:

Alma Ahlrik sa...

gud vad fint hår jennieeeee!

elli sa...

sv; vadå knas ? :o
dom är ju bra ju ! men 3an har jag inte sett .. Kommer sakna dig jätte mkt ... <3